Към основното съдържание

Вашите данни

Изтриване на даннии закриване на профил

Тези стъпки са за клиентския ви профил в AUREA, включително ако сте го създали чрез Facebook. Закриването му не изтрива профила ви във Facebook.

Подайте искането от профила си

  1. Отворете Закриване на профила. Ако не сте влезли, първо влезте в AUREA по обичайния си начин. Ако сте създали профила чрез Facebook и не можете да влезете, използвайте инструкциите по-долу за контакт с AUREA.
  2. Прочетете какво ще бъде изтрито. Ако страницата поиска ново потвърждение чрез Facebook, изберете „Потвърдете с Facebook“. Ще се върнете към закриването. Потвърждението е валидно 5 минути. При вход с имейл и парола въведете текущата си парола в полето на страницата.
  3. Напишете ИЗТРИЙ и натиснете „Закрий профила“. При успешно искане ще видите потвърждение, че профилът е закрит.

Какво се случва след искането

Искането е необратимо. Входът в AUREA се спира веднага, а бъдещите ви записвания се отменят. Данните се пазят 30 дни, след което профилът, клиентският формуляр, здравните данни, предпочитанията и свързаните съобщения се изтриват автоматично.

Резервации и платежни записи, които трябва да останат за отчетност или по закон, се обезличават и вече не сочат към профила ви. Подробностите за сроковете и запазените записи са в Политиката за поверителност.

Ако не можете да влезете

Пишете ни чрез официалния профил на AUREA в Instagram или Facebook от страница Контакти. Напишете, че искате изтриване на данните и закриване на профила в AUREA, посочете имейла, с който е свързан, и дали сте влизали с Facebook. Може да поискаме информация, необходима за потвърждаване на самоличността ви. Не изпращайте парола или кодове за вход.

Същият контакт е достъпен за искане само за определени данни или за въпрос относно вече подадено искане. Правата ви и начините за връзка са описани в Политиката за поверителност.